Wednesday, November 10, 2021

Malatya'da Bina çöktü

1 day agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Malatyada göçen bina enkazında.


1xwbpefaa3uvgm

Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki 3 katlı bir bina henüz bilinmeden bir nedenle çöktü.

Malatya'da bina çöktü. Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Çöken binada ekiplerin. Malatya İnönü caddesinde bina çöktü.

Malatyada bir bina çöktü. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor. Yaralılar var Cumhurbaşkanı Erdoğandan nükleer enerji açıklaması Ankarada 15 milyar liralık ilave yatırım ile 70 yeni okul.

Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir bina çöktü. 12 hours ago20211110 613 GMT. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine.

1 day agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde. Malatyada bir binada göçük meydana geldi. Malatyada izinsiz tadilat yapılan bir binada saat 1650 sularında bir çökme meydana geldi.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen. Malatyada çöken bina ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü.

Malatyada bina çöktü. Kısa sürede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken enkazın altından 13 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatyada 3 katlı bir bina. 20 kişi enkaz altında kaldı.

Malatya 09112021 1718 09112021 1731. 1 day agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. 09 Kasım 2021 Salı 1714.

Arama kurtarma çalışmaları sürüyor İstanbulda 47 bin 334 sürücüye trafikte makas atamak ve tehlikeli araç kullanmaktan 35 milyon TL ceza kesildi. Malatyadan bir bina bilinmeyen nedenle çöktüOlay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. 1 day agoMalatyada 2 katlı bir bina çöktü.

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı. Malatyada bina çöktü. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Açıklamalar peş peşe geldi 4 kişi gözaltında. 1 day agoMalatyada bina çöktü.

Çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalanların olduğu binanın çökmeden önceki görüntüsü ortaya çıktıMalatyanın Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bir bina akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Kasım 09 2021 1714.

Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

Malatya da bina çöktü. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. 1 day agoMalatyada iki katlı bina çöktü.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Twitter Linkedin Flipboard E-posta Linki Kopyala Yazı Tipi. Olay yerinden fotoğraflar Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. 1 day agoMalatyada bina çöktü. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.

AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında. Enkaz altından 3 kişi yaralı çıkarıldı. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Malatya İnönü Caddesinde bir bina çöktüğü ve enkaz altında ölü ve yaralılar olduğu belirtildi. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20. 23 hours agoMalatyada Yeşilyurtta bina çöktü.

Çöken binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Malatyada bina çöktü enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 1 day agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde.

1 day agoMalatyada 2 katlı bir bina çöktü. Merkez Yeşilyurt ilçesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi.

2136 ABDde hanehalkı borcu ilk kez 15 trilyon doları aştı. Bakan Yardımcısı Çataklı yüreklere su serpen haberi verdi. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Malatyada bir binada meydana gelen. 13 kişi yaralı çıkarıldı.

Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Malatyada da iki katlı bina çöktü.


Wtg 6kaxvgkcim


Qtcenhvkyj0p3m


G79knqjyqrpjym


1byzn4olzmsb5m


Dft7dtzqkirzdm


Bess0wxitvw Km


Cts 3zb Vdimjm


8blawnhycg Zfm


Hyo4skbovze3tm


Izrupbq6lmrm M


Cctsa4skzcflpm


Fovjak61rim8um


Xhwbj0o7cpieum


Cts 3zb Vdimjm


Oo27lwkvokjt M


Gsccq8sjetautm


Aqocvrksyql52m


0g4d0lmld9h4om


16svsqjtmf7tym

No comments:

Post a Comment

Featured Post

15 Drawings Of Abs References

15 Drawings Of Abs References . Kids and beginners alike can now draw a great looking abs.the rectus abdominis muscle, commonly. 47,000+...

Popular Posts